Home - Biografia - La Fanfarra - Cursos - Réseau Méditerrannée - Textos/Books - Artículos - Press - Fotos - Video - Fest. Òpera Butxaca

Publicat el 2008

 

Premsa

“LA COLLA DE LA PLATJA
I EL FUTUR DE CATALUNYA”

Editorial Arola

“LA COLLA DE LA PLATJA I EL FUTUR DE CATALUNYA”

Diu la contraportada del llibre:

La Colla de la Platja i el futur de Catalunya mostra una nova imatge de Catalunya, d’Espanya, d’Europa i del mateix món que sens dubte sorprendrà el lector.

A través del singular personatge de Romà Bastides, sabater de la Barceloneta que un dia quatre llamps converteixen en endeví, Toni Rumbau ens ofereix una delirant visió de l’esdevenir. Com resoldrà Catalunya els seus problemes? Esdevindrà el català una llengua generalista? Tornarà Jordi Pujol a ser president de la Generalitat? Què passarà amb l’Espanya de les Autonomies? Com seran els segles xxi i xxii?

Una esbojarrada mescla de política i ficció que no s’acoquina a l’hora de distorsionar idees, enfocaments i prediccions. Un text complex, eixelebrat i provocador que farà les delícies del lector interessat a mirar sense por vers el futur tot interrogant-se sobre alguns dels temes més candents de l’actualitat.”

Premsa

- "Malic el Futuròleg", de Jordi Bordes. La Contra, El Punt. 1 de febrer de 2008
-
"Catalunya de conya", de David Castillo. Avui, 1 de febrer de 2008

 

Blog - Links - Títerenet - Contact